Peklo nebo ráj?
Jsem v pekle
Vlastně i v bohémském ráji
V pekle lidského tonutí a vášně
Koupeme se v rumu
A bublinky nám dělá vášeň
Teď jsem tady mezi vlky
Který lačně dychtí po tělu
A ač jsou mezi námi i Pompeje
Vím, že v pekle..budu navždy tvoje
Po boku ďábla, který tomu vládne.
Přečteno 197x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Iva Husárková, Guldrun, jenommarie, Rozmarýna, Psavec, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)