Období lásky
Jako když jaro,
přivane na louku květ.
A slunce,
prosvítí celý svět.
Nebo pak léto,
teplem tě celou zahalí.
A srdce,
mé se silně rozbuší.
Podzim hned za ním,
obarví listy stromům.
A oči tvé,
unesou můj rozum.
V kabátu zimním,
na konec čas strávíš.
Jaro voňavé,
snad se brzy vrátíš.
A tak utekl další rok,
co dělám ti radost.
Po tvém boku,
štastná jsem bytost.
Přečteno 236x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Marten, Iva Husárková, Fil, šerý, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)