Napíšu druhou báseň.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Napíšu druhou báseň.
Budu šeptat polohlasem.
Srdce poví,
čí že jsem.
A Ty že nejsi rampouchem.
Pošimrám Tě pod nosem.
Zahrnu Tě lásky luxusem.
A mám báseň.
S laskavým ubrusem.
Najíme se.
Z které strany?
Těším se na kousání.
A milování.
Bylo by to smutné
jenom psaní bez vzdychání.
Krásné lásky pofoukání.
Přečteno 210x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Marten, Frr, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Wahadahaku, Dejvis
Komentáře (2)
Komentujících (2)