Ros
Ráno tklivý pocit smývá
Boj v srdci chvil odpočívá
proplétaný v šedých smotcích
Ros mé sino v citoslovcích
Memento ach úsvit čira
Ros mě moje zimo v nocích
Ráno tklivý pocit smývá
Ano v cizích mezích v mracích
v růžích slunce s muži splývá
v duze živá buď má diva
slzou máje ta je jsoucích
Ros mě moje zimo v nocích
...
tahle mi vzala dech a to je už co říct ,) hezky provedeno
25.01.2021 22:29:49 | xoxoxo
...tady ta lednová prosba mi tenkrát dala snad celý ten den co jsem psal až se mi ztratila když jsem tam grafičákoval..a ještě na mě přišla nel že to není rondel ...a ahojá xoxo a díky
28.01.2021 23:38:00 | J's ..