Padá hvězda
Nejsou mapy našich cest,
pevně dané mantinely.
Nechávám se jen tak vést,
dveřmi co jsme otevřeli.
Po koberci oblohy,
mezi sny a mráčky.
Narazil jsem na bohy,
a zpívající ptáčky.
Našel jsem si tebe lásko,
jsi dnes jako včera,
to co zemí tolik třáslo,
když spojila se naše těla.
Budu ztracen v tvojí mlze,
lapen sítí retů tvých.
Rozpustím se ve tvé slze,
jež porodil tvůj něžný smích.
Prsty román na tvá záda,
nepřestanu nikdy psát.
Někdy zázrak z nebe padá,
a lásku nám může dát.
Přečteno 190x
Tipy 12
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová, Guldrun, Vivien, šerý, Psavec, mkinka, praetorian
Komentáře (2)
Komentujících (2)