Ráda se dívám
na tvoji tvář
když ráno oči otevírám
Ty lásko tu moc máš
že chmury z čela stírám
když se usmíváš
Tvé pohlazení
sametově jemné
v době odpolední
mě rozehřívá
Pak lásko ve mně
v radostném opojení
tisíce slavíků zpívá
Pálí a žhne
jak oheň Mefistův
v noci tvá dlaň
když sune se k mé
Lásko - dotek tvůj
je mocná zbraň...
tak mě pomiluj!
Řetízek zpečeténý pevností a laskavým citem..moc pěkná báseň milá Donne. *ST;)
26.01.2021 20:05:54 | jenommarie