Vzor chlapa
Vzor chlapa? Kterého mám mít?
Je jasně můj děda Vladimír.
Chlap jak má být, vysoký a hezký
Přesně jako letec anglický
Krásný vzhledem, charakterem
Nesahámemu mu po kolen.
Eva byla jeho paní, byli si oddaní
Však nebylo dáno a Eva šla k Pánu
Ustál to jako chlap, byť moc mu chybí
Doufám ví, že na jeho vzoru rodina stojí
Je otec, děda, praděda o kterého by stála každá rodina!
Babička tu sice není, ale děkuji Vám
za krásné dospívání.
S Vámi jsem si čas užila, byť jste
byli občas přísný
Bylo to k něčemu, myslím na Vás v pokoře a přízni.
Babička mi chybí dnem i nocí
Byť je to dlouhá doba od odchodu
Proto Dědo! Vzchop se ty tu s námi
budeš ještě dlouhou dobu.
Kapačku ti dali, nezlobí už žlučník
ráno ti už bude lépe
Za tři dny tě domů pustí, bohudík
Myslivce si spolu dáme
Přečteno 171x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, OpilyJohn
Komentáře (1)
Komentujících (1)