Není láska jako láska.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Není láska jako láska.
Nemůžeme žít v roli jeptišek.
Občas je důležitý správný
módní kulíšek.
Svět je krásný ostrůvek.
Nehřeje jen navenek.
I němé slovo má svůj příbytek.
Krása se tváři v krásné záři.
Srdce sem patří.
Samota příliš tesklivá,
když není,
kdo v žalu přikrývá.
Láska musí být pevná jako skála,
a proto Tě mám ráda.
Ty neukázal jsi mi záda,
v Tobě není zrada.
A tak šeptám po špičkách,
kdy pohladíš mě na nožičkách
a pak zase smích
a budeš anděl, žádný hřích.
Láska je krásný šíp.
Amorek a žádná tyč.
Políbíš a šťastna
budu příst.
Jsem kočka a černá.
Krásná. Světle temná.
Hladím svoji pohádku
a směji se na zimní zahrádku.
Přečteno 242x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Amonasr, Akrij8, V.N.Losinský, OpilyJohn, Dejvis, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)