Krásné když dvě srdce bijí
Krásno v jejich souznění
To když dva se nemíjejí
Neb si jsou zde souzeni
Ruku v ruce toulají se
Krajem v tichu večerním
Jenom hvězdy dívají se
Na zázrak lásky zrození
Kéž zázraky zrození lásky se dějí
za nocí, v soumraku i rozednění... :)
Krásný den
31.01.2021 00:01:24 | Emily Říhová