Anotace: ... báseň napsána 22.1.2021
Nejen že sdílím, Tvůj os. upřímný projev vyznání se k rusovlásce. Ale stejně tak i potěšení z příjemně vyznělým veršům a vloženou hudbou. Však víš... "čelem" k mé radosti s violocellistkou a v interpretaci tónů, které mám tak v oblibě. Veké díky, příteli.
27.01.2021 01:11:52 | šerý
Jej ta je až roztomile milá..ta přirovnání..a hlavičky se mi při čtení zobrazily. ** Pěkná i s odkazem hudby..speciálně věnovaným.* ST Hezké a pohodou naplněné dny TI přeji milý Jeane.
26.01.2021 22:22:51 | jenommarie
Moc hezké - já jsem si před téměř padesáti lety také namluvila pihatého a zrzavého kluka. Právě proto se mi moc líbil. Dnes je - pravda - prošedivělý, ale stejně mu ráda říkám lišáku. ST a pozdrav z Prahy. Daniela
26.01.2021 21:11:41 | danaska
Drahá Danielo,
děkuji Ti za Tvůj krásný komentář. Nemáš vůbec sebemenší ponětí o tom, jakou radost jsi mi jím učinila. Tím, že nejsem sám. Přišel jsem si velmi výstřední, až nemístně výstřední. Teď však vidím, že nejsem sám, komu se líbí zrzavá barva vlasů u protějšku.
Dlouho jsem se za to až skoro styděl. Teď již poslouchám své srdce a chemii svého těla.
Láska jest přec láska. Touhou tělo poutá, mysl lapí, by jen tím pro sebe samu zcizilo srdce plaché a to na věky věků.
26.02.2021 22:19:10 | Jean-Paul Simon