Anotace: Velmi mnoho lidí se setkalo s citem - láskou - okouzlením - zamilovaností...a nakonec byli zklamaní, když láska protějšku nebyla vzájemná a neožila. Věnováno všem, kteří v tomto krásnu měli smůlu a zažili jistou bolest. Naděje a víra nikdy neumírá.
@
Milujeme ty, kteří jsou vzdáleni – nedobytní –odtažitý
Odmítáme ty, kteří nás milují a mají rády(i)
Bohužel člověk je natolik komplikovaný
že navěky bude vždy slepý a mnohdy žít v osamocení.
Uctíváme ty, kteří jsou na opačné vlně naladěni(y)
Přehlížíme ty, kteří jsou s námi duševně propojeny(i)
…a stále se v tom chaosu navzájem neorientují
Naše vzájemná přání, poslání, touhy i sny.
Snad dovedou nás do života lásky.