Ty moje motivace.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Ty moje motivace,
ať i v smutku
doženu kus legrace.
Z bolestí radost
na chvilku udělám.
Budeš číst,
nebudeš sám.
Proložím citem,
skulinkou nejmenší
a pusou nejsladší.
Život je hlavolam
a já jedno přání mám,
ať na vteřinu
šťastnějšího Tě udělám.
Nebudeš sám.
Život se žije jedenkrát,
setřu chlad i strach
a budeme se jenom milovat.
Tak má být a tak se má stát.
Hra se slovy mě baví,
nejsem motýl ze zálohy
a přesto letím bez předlohy
a na Tvé tělo barvím lásky vzory.
Nejsem sen.
Píši. Živá jsem.
Proniknu Tebou s předstihem.
Jsem něco a vlastně nic.
Ochutnáš a budeš vědět víc.
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Amonasr, Isla, Dejvis
Komentáře (8)
Komentujících (2)