❤ Jitro zlomeného vstavače
v tůních
v podobenství v tunikách
zelenkavá dáma
stejně uniká
v tůních nevysvleče vstavače
řeč kvetoucí
ač motýl na ně sedá
v doufání že stojící plačec
zůstane
nezlomeným jazykem
v rozechvění u ní
je pošetilé
leč
přišlé na svět
vcítění si hledá
neposeda
opěvující leda
srdce nechané ladem v koutě…
❤