Anotace: Jak se mají mladí seznamovat, když musí dodržovat rozestupy a obličej zakrývá rouška nebo respirátor. Ta pandemie se tak stává částečnou antikoncepcí.
Já vím báseň je to krásná jen... prostě jsem si vzpomněl na jeden vtip...
letí takhle dva kamarádi k moři a najednou se ozve z reproduktoru "Vážení cestující za malý okamžik budeme přistávat v Tunisu kde je 70% lidí nakaženo tuberkulózou a 30% lidí zde má AIDS "
Kamarád se podívá na kolegu a zeptá se ho "co říkal ? "
" říkal že máš souložit s těma co chrchclaj. "
31.01.2021 21:43:18 | Clown
pravou lásku ani pandemie nezabije a už vůbec tahle ,nás nezabíjí žádné pandemie víc než strach .) jo hezky jsi to napsal risk je zisk a dívčí klín omamný jak chutě vín :)))
někteří mniši z celibátu zblbli,vem světu lásku a co mu zůstane ?
31.01.2021 16:53:59 | xoxoxo