Nač si lhát
Kdybych znal tolik jmen,
co na stráni je kopretin,
nebyl bych žádným okouzlen
tak jak jsem tvým.
Tak jak jsem tvým
má lásko byl, nač si lhát,
než dokončím ten rým
už s jiným se budeš milovat.
Už s jiným se budeš milovat
v tom proudu, který stále plyne,
pro mne nechala jsi jiné stát
abys pak zradila mne, tak jak jiné.
září 1972
... již od dětství jsem toužila najít přátelství, lásku, něžnou, s porozuměním, vzájemnou úctou... až na věky... asi je ale jakýmsi Tajemstvím světa... nebo spíše nic takového není... i tak může být život veselým... pěkné verše, Blues :-)
04.02.2024 16:52:41 | Helen Mum