Slza v oku
Anotace: Kdybyste chtěli stvořit bytost, která by měla všechny nejlepší lidské vlastnosti, věřte, že by to nebyl člověk, ale obluda neschopná normálního života.
Jak slza v oku,
můj život plyne,
plachta lodi,
na mělčině.
Jak houslový tón,
v tiché noci,
myšlenka je nehynoucí.
Příď lodě vlny rozráží,
slzy kanou k polštáři,
kamen na dně vyschlé tůně.
Roztříštěné zbytky vůně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)