Dvouděložné rostliny
Anotace: Složitost lásky popsána dvouděložnými květinami a pár slovy.
Je má vina že topím se v plevelu,
zatím co ty jdeš v korunách kopretin?
růže a všechny ty pokusy
skončily v tichu leknínů.
čekanky co rostou u domu,
daly nám důvod roztrhat krokusy.
Prosils devětsil, ať ti dá trochu sil.
prosils pěťoury, ať ti daj na coury.
závislý na vínu dáváš si za vinu,
že hledáš hvězdy v hvězdnici.
hluchý jak hluchavka...
ústa vonící tabákem,
mysl načichlá rulíkem.
zlomocní bratři.
euforii dával ti bolehlav,
koniklec jsi, taky v kleci.
orlíčku, neodkveť.
Přečteno 205x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, Iva Husárková, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)