Nechci a stejně musím,
sám sebe v sobě dusím,
nechci a stejně to nezvládám,
v myšlenkách v Tebe se propadám.
Snažím se v vzdorovat,
nechci Tě milovat,
nechci a neumám si pomoci,
láska mě nechává v bezmoci.
Milý modrooký rybáři,
proč stékají ti slzy po tváři.
Usměj se alespoň na malou chvíli,
ať smutek vidí, že máš dost síly.
Milý rybáři s modrýma očima,
vždyť nový den právě teď začíná...
02.02.2021 08:25:14 | Pittoresque