Co ty víš?
Jsou rána krásná,
i méně, ba i víc,
však nejkrásnější ráno
se rodí v očích tvých.
Chtěl bych to ráno
ústy pohladit.
Jsou rána krásná,
i méně, ba i víc,
však nejkrásnější ráno
se rodí z vlasů tvých.
Chtěl bych to ráno
prsty pohladit.
Jsou rána krásná,
i méně, ba i víc,
budu tě muset vzbudit.
Co ty víš?
Vždyť nejkrásnější rána jsou,
když se probouzíš.
červen 1974
Nejkrásnější ráno, jak jistě víte,
je když za úsvitu se políbíte...
Krásné... :)
13.02.2021 19:30:50 | Emily Říhová
Máš to opět srdcem psané **ST;)
04.02.2021 10:56:20 | jenommarie