Srdečný basket
nemrzne
je bílo
to mám rád
vítr do mouky
strach z vody
básník začal psát své únorové pyré
pukavci mrazu se sešli
z oranžové dýně lezou dýně
a má hlava tykev
do níž se vešly
nálady ukýchané
mé prokopnuté srdce
už našli citoví bezdomovci
a dávají s ním trojku do koše
Přečteno 198x
Tipy 13
Poslední tipující: Marcella, Psavec, Vivien, Isla, Frr, Květka Š., jenommarie, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (5)