Spolu
Jezdím ti po hlavně,
vlasy se probírám.
Prsty tak soustavně,
únavu popírám.
Po nohou jezdím ti,
únavu vymačkám.
Na cestu svítíš mi,
životem v houpačkách.
Po zádech dlaněmi mapuji,
kde trápení se skrývá.
V dotecích říkám děkuji,
za srdce lásky chtivá.
Prsa ti také hladím,
planetky teple měkké.
Lék který nevysadím,
vše tady je tak pěkné.
V krajině bříška moje rty,
polibkem teplo předají.
Mlsám tě jako dezerty,
u kávy v klidu potají.
I jinde líbám tě a hladím,
až slunce zhasne uvidíš.
Řádkům však více neprozradím,
kdo zná tak ten se dopídí.
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Pittoresque, Emily Říhová, jenommarie, Bartika
Komentáře (4)
Komentujících (3)