Potkala jsem vozíčkáře.
Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.
Potkala jsem vozíčkáře.
Vezl se v krásné káře.
Měl nádherné tváře.
V očích lásky záře.
Ty můj milý vozíčkáři.
Ať se Ti daří!
Tvé srdce sladké je
a krásně miluje.
Kdo nevěří,
ať za Tebou běží.
Jsi za krásnou věží.
Láska, která nešidí
a nehraje si.
Kde jsi?
Nepřejel jsi?
A tak miluji Tě stále,
krásně mile, vřele.
Potkala jsem vozíčkáře.
A napsala si ho do diáře.
Jeho záře letí po papírech.
V mých očích i snech.
Dal podklady k mým básním.
Myslím na něj. Svítím.
Je krásnější než jasmín.
Přečteno 191x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Fil, Amonasr, Rozmarýna, J's .., Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)