Mám ráda to, jak mě máš ráda.
A jak mi škrabeš záda.
Večer před spaním...
Mám ráda, jak se na mě díváš.
A jak svý pohledy někdy skrýváš.
Protože si myslíš, že už je to moc...
Mám ráda, když prší.
A Ty mě k sobě tiskneš pod deštníkem.
A taky to, jak Ti vlasy trčí.
Ráno, když se chystáš na nový den.
...A odmítáš se učesat...
...