Měl jsem
ještě třpytí sníh …
ještě neprší ...
ještě je tvůj smích ...
se mnou
-
se mnou ty slunce jsi
...a já v oblacích
měl jsem ti říkat
a ne jenom psát
měl jsem tě držet
jak drží modrá tma ?
měl jsem tě v sobě
sladkou esencí
doteky v tancích
letní krajinou
sluněnko kveť si
měl jsem tě vítat
a ne jenom psát
nechat se líbat
nebo vzdorovat ?
básnit v polibcích
v očích snít pro verše
něze naslouchat
číst příslib rozkoše
s tebou
-
s tebou o lásce
zvonkohrou srdce
růží na dece
neměl jsem se ptát
v moři si tě vzít a nerozčilovat
a já psal a psal
zatímco by jiný veršoval
proto ti dnes jenom zpívám
a smím jen vzpomínat
co měl jsem s tebou tolikrát
...
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Marcella, Isla, jenommarie, mkinka, Fil, Majda, Pittoresque
Komentáře (6)
Komentujících (4)