Podpora
Vyšší moci jízdní řád,
na křídlech shůry přináší,
ne vždy to co mám právě rád,
ne vždy to co mě povznáší.
Padá na ramena někdy tíha,
nevydařených dobrých úmyslů.
Dle plánů však vždy neprobíhá,
zbytečně hustý déšť nesmyslů.
V mlze a slotě přesto mám,
světlý cíl v jednom bodě.
Maják který tak dobře znám,
vítr v plachtě své lodě.
Energetický nápoj co sílu dá,
v myšlenkách které mě baví.
Sílu co jenom srdce zná,
do duše nalévá zdraví.
V tobě Bohdanko světlo mám,
a zdroj síly nést ten kříž.
Dík tobě v smutku neskonám,
a štěstí jsem tak mnohem blíž.
Přečteno 160x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Bartika, jenommarie, Majda
Komentáře (7)
Komentujících (4)