... hřejí tvá slova mou empatii ...
... nemůžu mluvit za Slunce, ale věřím, že pro ty krásné hnědé oči nikdy nezhasne ...
10.02.2021 05:15:44 | Marcella
Tato básnička je pro vozíčkáře, který mi dal poznat to nejkrásnější v životě.Všem krásný den a vozíčkářům, ať se jezdí, i když je sníh a s tím je to složitější.
10.02.2021 05:35:34 | mkinka