Ale ..ono se to ppddá..i když server padá ;)
11.02.2021 14:00:58 | jenommarie
srdce nebrouzdej serverem co zdá se jen iluzí,tam v skutečném světě ať se to probouzí a tady třeba ať to padá,věřím že stále jaro léto podzim zima nezmění se v nicotu a hele js víš že moc víc dnes chytrého nevydám jak nikdy ostatně ,)
11.02.2021 14:42:51 | xoxoxo
:)) mě to stačí milá xo..já vím, co tím myslíš..jj ještě aby nám brouzdalo někde v serveru..:))
11.02.2021 17:19:22 | jenommarie