Nezapomenutelný...
Anotace: Moc prosím, hodnoťte a a hlavne komentujte. Rad bych vedel jak se to co pisu libi ostatnim... --Psana po naprosto dokonalym dni s moji princeznou na dobrou noc...:-*
Krásný den a „krásný film“,
byl jsem šťastný a bylo to tím,
ze si byla se mnou,
a já cítil tu vůni jemnou.
Vůni tvého těla,
i vůni tvých vlasů,
hořela si celá,
já v srdci cítil krásu.
Položil jsem tě a pak políbil,
podíval se na tebe a šťastný byl,
ležel jsem na tobě a ty pode mnou,
koukal sem na tvou tvář, tu tvář nádhernou.
Pak telefon zazvonil,
musela si domů
já jsem šťastný, že jsem s tebou byl,
přeju dobrou noc a krásný sny k tomu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)