Robotovo vyznání lásky
jsi robotův binární kód
pro hologram
který si promítá čip snů
jsi rozmanitá animace dat
rozličných pinů k sejfu
kde heslo je atom valentýnů
jsi aplikační art
klidných nanoampérů tónů u fonů
i v napětích krystalů
v čekání u mikrosmd elementů
pro veselý procesor
Přečteno 162x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)