~~~~~~~~
Oči modré jak pomněnky
vlasy šátek ukrývá
tancovala při muzice
na všechny se usmívá
a ten voják v uniformě
ten co tajně miluje
modrooké tanečnici
svoji lásku slibuje,
po tanci ji podá růži
pak i ručku políbí
a ona
vojáčkovi poděkuje
a schůzku mu přislíbí,
setkali se pod jabloní
s panenskými jablíčky
on...ve sváteční uniformě
a ona...ve tvářích má
ďolíčky,
jako radost a štěstí
se oba k sobě mají
pak se na tu jejich lásku
hvězdy usmívají,
skončí to jak pohádka
i housle dohrají
a já jim lásku,milování
ze srdce popřeji.
~~~~~~~~~~
Květuško pěkná báseň...ST..
16.02.2021 22:57:21 | Jaruška