Láska není,
je to bolest ze zklamaní,
úsměv s výsměchem,
ohlednutí s povzdechem.
Láska není,
je to falešné snění,
naděje co se vysmívá,
pohled co jinam se divá.
Láska není,
je to jen vzduchu chvění.
...věděla jsem, že se chci sem vrátit...
vybavila se mi tahle písnička a vychází mi z toho,
že láska je, když je celá a to kolem není cela...
https://www.youtube.com/watch?v=FHD0HpBYCqw
:-)
17.02.2021 10:44:01 | Dreamy
Láska bolí když zklame ale jsme lidí , i když shoří, stojí za to a když chceš zase vzplane:)
16.02.2021 12:55:14 | Isla