Uléhám k spánku
Dobře se bav a já jdu spát.
Nechám si o tobě zdát,
jak mě umíš zahřát.
Opřu se hlavou o tu tvou
a bude mi fajn jako vždy s tebou.
Do ouška zazní mi pohádka (z) tvých úst,
očička zamrkají,
usnu v tvé náruči,
jen mě nepust'.
Zůstane mi pocit vzájemného porozumění.
Sladké usínání
Komentáře (2)
Komentujících (2)