Anotace: Taková večerní chvilka poezie, svíčka,světlo,vůně lásky. Krásná zářná energie. O tom jsou tyto řádky...
Plamen svíčky….
Stojí svíčka na stole,
vosk dolů stéká.
Plamen je obklopen,
hávem temna.
Barva zářivá,
tmou tne se.
Jak bytem prázdným,
hlas do ticha.
Vůně medová,
kolem se nese.
Jak óda lásky,
Od milujícího básníka.
Zvláštní Energii vnese,
i světlo do světničky.
Když den se vzdaluje.
Plamen svíčky….
Moc pěkná lásková, zahřála, ač svíčka na parapetu mého okna již dohořela :).
18.02.2021 23:22:03 | Rozmarýna