..když ona si k nám přichází a odchází si, jak chce..:)
20.02.2021 19:56:51 | Dreamy
Chtěla jsem napsat pozitivní básničku, abych potěšila hlavičku.Ale někdy je to těžké psát pozitivně, i když z psychologického důvodu je to důležité.
20.02.2021 20:00:10 | mkinka
Ono to zase přijde... Mně pomáhá obklopit se těmi správnými lidmi a někdy...tabulka čokolády. :)
20.02.2021 20:04:39 | Dreamy
Já mám Mkinku, moji milovanou kočičku, která má srdíčko ze zlata a je mourovatá.Její jméno mám tady, protože bez ní, si neumím nic představit.Ona je ta nejkrásnější báseň, co se mnou spí v posteli.Mourovatá číča.
20.02.2021 20:08:08 | mkinka