V mých rtech

V mých rtech

V mých rtech zaskvěl,
zapálený knot,
tak pročpak jsi utekla,
leč milovaná protíkáš,

kam se podívám.


Šilhám dvojmo,
pokulhávám matně,
ve snaze, že zachytím,
a přichytnu Tě k dlaze.


Kdo jsi,
bezhlavě vaz škubám,
umíráček kosí,

a vytracuji zamlžené okna předem.


Prožito i pobito,
kopanec propsal,
ty vytržené texty podtextu.


Co bylo, nenabylo tokání,
zbylo plesem paketů,
ve výpadků sítí.


Rozerván,
přepnut na level,
konzole nemotorná,
asi neexistuji,

přetransformovávám,

a hádačem kárám,
karty čarodějů,

kde káry neošálí výbušné,
vojskem pěšáckých srdcí.


Přejdu, dojdu,
po ručičkách zajdu,
stojkou k protinožcům,

s průvanem pražádného ženšenu.
Autor Dejvis, 22.02.2021
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, enigman, jenommarie, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Díky za reakci enigman...)

22.02.2021 20:57:04 | Dejvis

líbí

To joo Maruško:*) Děkuji!

22.02.2021 20:55:51 | Dejvis

líbí

asi si upražím kořen...

22.02.2021 19:18:46 | enigman

líbí

Dej si ženšen..a budeš vyléčen:);) *ST

22.02.2021 18:57:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel