Anotace: :)
Zabij půl sebe,a dám ti mě celouvysněné nebes pozlacenou celou,nevím, proč váháš,je to tak snadné,po tvých snaháchti do klína spadnecelé mé srdcea budeme dva,jen za půli tebebudu navždy tvá.
To je dobrá láska/vá směna.
25.02.2021 01:22:01 | šerý
Zabij půl sebe, dám Ti půlky svoje :D ...ale jinak hezké, takřka smyslné. Dobrý večer z Moravy.
23.02.2021 22:44:52 | Medved23
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?