Dělej ....
Rozpouštím se ve tvém bytí,
jsem láskou zcela naředěný.
Dík tomu jsem připraven k použití,
nahý a nebo oblečený.
Používej mě lásko moje,
nejsem přeci ke koukání.
Co vidíš je jen tvoje,
nečekám teď na váhání.
Kousni si kousek ochutnej,
proto mě přeci lásko máš.
Jen ať mé oči nesmutněj,
čekajíc než to vykonáš.
Ladem mě ležet nenechávej,
pohyb na zdraví prospívá.
Ještě chviličku nevstávej,
neboj - nikdo se nedívá.
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, Neegoista88, šerý, jenommarie, mkinka, Hortenzie
Komentáře (5)
Komentujících (2)