Procitlé Jasnivé
toulavé plamínky v očích se setkaly
a v nich se zaleskl
škádlivý skřítek vín
mile se smály
vlásky mě dostaly
tvé křivky sváděly svléci mě do peřin
doteky jemností prozáříš přiznáním
kreslíce labuť
kdo jsi
u ostychu
v tajemství večera o hříchu s tebou sním
mámen kouzelnicí
slíben do úniků
v paprscích noci laděných flétnou
čistě rozezníš vnitřní tvář
ze skrytých sklíček slzičky slétnou
snílek nalezne nebeský snář
ruce se potkají s city a žádají
lehounce pohladit rosení květů
dlaně tě prozradí
lásce nás oddají
léčivá okřání slíbaná ze rtů
procitlé jasnivé
v srdcích nás hledaly
a v nočním svítání odešel mraků stín
hvězdičku viděly
jen chvíle zůstaly
stále snívám rád za tebou do vteřin ...
Přečteno 189x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, Vivien, Neegoista88, šerý, jenommarie, Psavec, mkinka, Dreamy
Komentáře (7)
Komentujících (7)