Snídaně
Aroma kávy ranní,
a sladké rety přitisklé.
Prsty na záda psaní,
znamení v srdci obtisklé.
Závany našich šepotů,
co duši z rána sladí.
Daj smysl našim životům,
a duším kde jsme mladí.
Můžeme mlčky zírat,
do neznáma.
Dlaněmi smlouvy uzavírat,
Beruško jsi milována.
A více toho v sobě mám,
co nevejde se ke snídani.
Postupně vše ti lásko dám,
nenajdeš u mě zaváhání.
Přečteno 202x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Rozmarýna, Psavec, šerý, Neegoista88, mkinka, Zatoulana, Vivien
Komentáře (3)
Komentujících (3)