Výhra
Jsem plný toho pocitu,
jak tonoucí v lásky proudech.
Na břehu tisíce banditů,
ztracených v nekorektních soudech.
Já raději mám levitaci,
ač třeba jen sny to mohou být.
Reality mi ty pocity nevyvrací,
jen občas od ní bývám bit.
Pohlcuj mě lásko klidně dál,
nech vstřebávat se každým kouskem.
Já celý svět jsem prohledal,
očima i nastraženým ouškem.
Teď našel jsem co tolik chtěl jsem,
omamný pocit je tě mít.
Tys v rukávu mým byla esem,
tys víra a s tou je krásné žít.
Přečteno 201x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., šerý, Psavec, kikin87, Rozmarýna, mkinka, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (5)