Podzimní
Anotace: Podzimní vzpomínání na zapomenuté vzpomínky omrzlé....
Možná už brzy
Napadne první sníh
Přimrzne k srdci
A najednou
Neucítíš nic
Jen si vybavíš
Naposled
Na malou chvíli
Jedinou
Vzpomínku
Víc nesmíš ...
Vzpomínku
Na vůni listopadu
Spadaného listí
Šustot pod nohama
Když kráčeli ke snu
Který se nedozdál
Vítr v očích
To byla radost
Pak přišlo probuzení
A první mráz... zapomnění...
Přečteno 177x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Krajina průzračnosti, Emily Říhová, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)