Po slze poslední
mi zazněla báseň
pro Tebe, nevšední,
než přijde věčný sen.
U břehu jezera
sám trpím se zvony –
jen Tvoje nevěra
zní z věže kostelní.
V samotě poznání
nicoty bezčasí
se znovu promění
mé srdce do krásy?
Určitě..s jarem
rozkvete jak květ*ST
Hodně sil
a hlavně ať se vám daří lépe a lépe **;)
03.03.2021 11:19:16 | jenommarie