Lék
Jemně jak věta šeptaná,
otírám kolem tebe se.
V dotecích mluvím rukama,
touhy co tělo unese.
Jen letmo jako bez cíle,
náhoda plánovaná pečlivě.
Polibky snažím se být v přesile,
ve všech tvých koutech vášnivě.
Výboje tvojí blízkosti,
rytmus mi srdce mění.
Magnetickou totiž jsi bytostí,
touhu nechávám bez řízení.
Jsi ladičkou mé duše,
relax miluji při tobě.
Spravíš mě vždycky při poruše,
ordinuji tě sobě.
Přečteno 192x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Květka Š., Iva Husárková, šerý, mkinka, Neegoista88, blues, Frr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)