Ptáci zpívají.
Anotace: Ze sbírky Pro lásku 2021.
Ptáci zpívají.
Dech se tají.
Příroda se směje
a vše se míchá v taji.
Ani rým se nebojí
a do všeho se láska přestrojí.
Jsi ten, co omámí.
Jsi ten, jenž zavrní.
Jsi kocour a Tvůj dech zavoní.
Láska se zavlní.
Tak letí k Tobě pusa pus.
Miluji Tě už a už.
Láska je krásné šup.
Do srdce dal jsi růž.
Tak přijď!
Už a už!
Přečteno 232x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Amonasr, Fil, Psavec, jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)