*
Být TI nablízku
~~~~~~~~~~
Být TI nablízku
a nic víc
věřit že má vše jiný smysl
v dýchat tu vůni přítomnou
co navrací zpět lásce naší sílu.
Po krku půjdu ti jak vamp
žena co mění se s tebou.
Být ti teď nablízku
vždyť víš
přikryla bych tě něhou.
*
Přikryješ něhou
a vklouzneš za ním
vzbuzenou touhou
vyplníš přání...
Krásný večer, Maruško :)
12.03.2021 19:52:32 | Emily Říhová
Miluško milá
..kéž se splní
..už mám snáře nabuchané :))
Moc moc TI děkuji za milá slovíčka zveršované.
Přeji ti krásnou dobrou noc
a ještě hezčí víkend *;)
12.03.2021 22:46:09 | jenommarie
Velmi krásná básnička.
06.03.2021 12:11:08 | mkinka
Děkujii moc Jitu..vznikla ráno s komentářem pro radost milému.
Snad dnes u nás i sluníčko bude
..proti včerejšímu dni
krásnou sobotěnku TI přeji*:)
06.03.2021 12:19:59 | jenommarie