Bonbóny lásky
Dny jsou barevné a život chutná líp
Mlsáme sladkosti
Bonbóny lásky, kterým se srdce přejídá
Sedí si tam v hrudi a tetelí se blahem
Protože, už moc dobře ví, že bonbóny lásky...
...jsou droga a bez ní se nedá žít.
Přečteno 217x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, J's .., Psavec, Poetik, jenommarie, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)