Nejprve jsem hodnotit nechtěla, Ti co mě znají, tak ví proč, že k životním dílkům, hodně bolestným hodnocení nepřísluší, neb sama vypovídají za sebe ... nic méně nedalo mi to, je to za napsaní ... myšlenku a hloubku.
18.03.2007 14:49:00 | NikitaNikaT.