Splývání
Pod tíhou dlaní,
dech se mi zrychluje.
Srdce je zbraní,
když člověk miluje.
Soumrakem duší,
svit naděje proniká.
Světlo ti sluší,
když po těle utíká.
Chytám tvé pohledy,
otevřenou myslí touze.
Nechci být povadlý,
chci milovat se dlouze.
Pak s tebou rovnoběžkou být,
zahalen slovy našich hovorů.
Intimitu tím prohloubit,
dát sílu hnacím motorům.
Přečteno 218x
Tipy 10
Poslední tipující: sovaa, Iva Husárková, jenommarie, šerý, mkinka, Klára Němcová
Komentáře (5)
Komentujících (5)