Anotace: Chceme naplno žít a každým dnem umírat, pro krásu růží dlaně o trny rozdírat...A z drobných kapek krve, co ti spadnou na kůži, nakreslím život a mnohem víc na tvá ńadra tuší
Bosí a po kolenou v blátě
Lezem trychtýřem
Přes úzký hrdlo vesmírné láhve
Nahoře i na dně
Ve stavu transu i beztíže
Ven nás něco táhle
Možná je to vnitřní hlas
Chceme najít sami sebe
Než vítr a tma svět rozdrtí
Na krystalický prach
Chceme naplno žít
A každým dnem trochu umírat
Pro krásu růží dlaně o trny rozdírat
A z drobných kapek krve, co ti spadnou na kůži
Nakreslím život a mnohem víc na tvá ňadra tuší
Vím, že není lehký překročit nový práh
Nad životem bláznů prý visí další krach
Ale žádná propast není hluboká
Když touha naplno žít je nám souzená
Ven nás něco táhle
Možná je to vnitřní hlas
Chceme najít sami sebe
Než vítr a tma svět rozdrtí
Na krystalický prach
A z drobných kapek krve, co ti spadnou na kůži
Nakreslím život a mnohem víc na tvá ňadra tuší
(Hanuš Šparlinek, 10.3.2021)
bosé a po kolena v blate
a kdo vi, ktera zvitezi,
ac mi to trochu vzdouva gate,
svou touhu svazu retezy.
bose a po kolena v blate,
co pohyb radne omezi,
a o cem sni? o slave? zlate?
dve telata, spis hovezi...
11.03.2021 01:03:01 | praetorian