Den a noc
Obloha vlhne noční,
hvězd slzy na zem stékají.
Sny bouři mají emoční,
když obraz v mysli dělají.
Než tma v světlo se naředí,
tak zem zmáčena je vlhkostí.
Z noci den příliš nedědí,
jen přináší všední starosti.
Každý je zcela jiný
přesto bez sebe nejsou nic.
Jako my jsme dvě poloviny,
den s nocí s láskou mají víc.
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Vivien, Psavec, šerý, Květka Š., jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)